/**/

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe!
Nedenfor finner du svar på mange spørsmål.

Innhold:
  • kjøp i butikk - salgsbetingelser
  • Reklamasjon
  • Vedlikeholdstips
KJØP I BUTIKK - SALGSBETINGELSER

KJØP I BUTIKK - SALGSBETINGELSER

Ved spesialbestilte (produsert spesifikt etter ditt ønske) varer belastes et forskudd på 25% av kjøpesummen. Bestillingen er bindende. Om kjøper ønsker å annulere kjøpet har selgeren valget mellom å forlange handelen opprettholdt eller å godta annulasjon mot en godtgjøring på 20% av salgsbeløpet.

 

Alle varer må være betalt før de utleveres fra våre forretninger eller vårt lager. Ønsker du at vi skal levere varene hjem til deg må restbeløpet senest betales vår sjåfør ved levering. Dersom du ikke kan være tilstede og motta varene, men godtar at disse settes utenfor boligen, må restbeløpet være forhåndsbetalt.

 

Sjåføren er pålagt å ta med varene tilbake hvis restbeløpet ikke blir betalt. Frakttillegg beregnes ved ny utkjøring. Ved feil eller mangel ved en mottatt vare må reklamasjon skje umiddelbart til vårt servicekontor/kundeservice. Kvittering for kjøp av varen må kunne forevises. MØBEL-DESIGN har pant i de solgte varer inntil fullt oppgjør for kjøpesum, renter og omkostninger er mottatt.

 

REKLAMASJON

Skulle du ha vært så uheldig at varen din har skader/mangler, vil vi selvsagt bistå deg med å løse dette. Vi retter oss etter Forbrukerkjøpsloven og du har i utgangspunktet 5 års reklamasjonsrett på produktet. Samme lov setter også krav til deg som kjøper om du skal bruke reklamasjonsretten. Så ta kontakt så fort du oppdager feilen, ikke vent til det nærmer seg fristen. «Alle krav som følge av feil eller mangler, skal rettes til oss snarest mulig etter at feil eller mangel er blitt oppdaget eller burde vært oppdaget.» (Forbrukerkjøpsloven § 27).

 

Hvordan reklamere

Kontakt oss via vårt kontaktsjema Skriv kort hva du har kjøpt, når du fikk det og hva skaden/mangelen er. Vi vil ta kontakt fortløpende.

 

Begrensninger i reklamasjon

Vi har oppsummert endel punkter hvor reklamasjonsretten normalt ikke vil bli dekket:

  • Alminnelig slitasje eller skade som følge av ytre påvirkninger. Dette gjelder også hvis produktet ikke er vedlikeholdt i henhold til våre råd og brukeranvisning


Ta godt vare på din ordre og kvittering.

Vedlikehold

HUD

De fleste lærkvaliteter har fått en eller annen form for overflatebeskyttelse. Når så møblene blir tatt i bruk, tilfører man fett fra f.eks hender og nakke. Dersom man ikke regelmessig rengjør og beskytter materialet på nytt, løser kroppsfettet langsomt opp all beskyttelse i overflaten.
Uten slik beskyttelse trenger fett inn i læret og danner store, mørke fettflekker eller forårsaker avfarging.
Vær nøye med regelmessig rengjøring og beskyttelse. Det er DU som avgjør hvor lenge møblene skal beholde sitt opprinnelige utseende.
Vi har produktene som sørger for at møblene dine holder seg pene ved daglig bruk!

 

TEKSTIL

Alle tekstiler vil bli mer eller mindre påvirket av sollys/dagslys/lampelys over tid. Du bør forebygge dette ved å beskytte møblene mot direkte påvirkning. Selv tekstiler av meget god kvalitet blir utsatt for slitasje over tid. Denne slitasjen kan utsettes betraktelig dersom tekstilet holdes rent og blir flekkbeskyttet med tekstilimpregnering for møbelstoffer.

Før møbelet tas i bruk

Impregnér gjerne når møblene er nye og deretter etter rengjøring med skumrens.

Regelmessig vedlikehold

Støvsug regelmessig for å fjerne løs smuss som sand, smuler o.l. Rengjør med microfiberkluten ca. 1 gang pr. måned. Ca. 2 ganger i året bør møbelet i tillegg renses med Textile Cleaner.

Du som forbruker er godt beskyttet av forbrukerkjøpsloven i 5 år. Men retten til å reklamere gjelder ikke slitasje og skader som er forårsaket av mangel på vedlikehold i forhold til bruken av møbelet. Vi anbefaler derfor at du gir møblene dine et godt og regelmessig vedlikehold.

 

TRE

Tre er et levende materiale, som trenger regelmessig pleie og beskyttelse for å beholde sitt opprinnelige utseende. 
Det finnes flere ulike overflatebehandlinger. De vanligste er ubehandlet, oljet, vokset og lakkert.

Vi har produktene som skal hjelpe deg å ta vare på de forskjellige overflatene.